رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب برای مهمانی های رسمی است،این غذا با توجه به مواد میانی بکاررفته در آن طعم های مختلفی دارد موادی که ما بهعنوان مواد داخلی رولت استفاده می کنیم شامل قارچ،هویج رنده شده،... ادامه مطلب ...
سوفله ی مرغ و قارچ در ظروف یکبارمصرف به صورت 10 نفره با بسته بندی مخصوص هنرسیتی ارسال می شود. سوفله ی مرغ و قارچ غذایی لذیذ و بسیار خوشمزه و خوشرنگ می باشد که بیشتر محتوای آن شامل مرغ و قارچ ت... ادامه مطلب ...
آنطوریکه طی سالهای متمادی توسط اجداد ما بازگو شده است تولید حلوا به زمان صفویه و دوران سلطنت شاه عباس مربوط میگردد. حلوا از جمله دسرهای ایرانیست که به شکلهای متفاوتی تزیین و سرو میشود. ... ادامه مطلب ...
آنطوریکه طی سالهای متمادی توسط اجداد ما بازگو شده است تولید حلوا به زمان صفویه و دوران سلطنت شاه عباس مربوط میگردد. مواد لازم برای تهیه حلوا در هنرسیتی شامل : آردسفید،شکر،آب،گلاب،زعفران،پ... ادامه مطلب ...
ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد.اسپاگتی و ماکارونی هردو از زیر شاخه های پاستا هستند و از یک نوع آرد(سمولینا) ساخته میشوند. برای ساخت اسپاگتی ... ادامه مطلب ...
میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد موردنیاز برای تهیهٔ میرزاقاسمی عبارتند از: بادمجان،گوجه،سیر، روغن، تخم مرغ، نمک و ادویه.این غذا توسط محمدقاسم خان حاکم رشت&nb... ادامه مطلب ...
چیکن استراگانف غذایی روسی است که نامش از سرآشپز این غذا گرفته شده است،استراگانف یکی از آشپزهای معروف خاندان سلطنتی روسیه بوده البته غذای ابداعی او بیف استراگانف بوده که مورد توجه تزار روس قرار... ادامه مطلب ...
کشک بادمجان از غذاهای اصیل ایرانی است که در پخت آن از بادمجان،پیاز داغ و سیرداغ،کشک غلیظ،نعناع داغ و گاهی اوقات از گردوی خرد شده هم استفاده می شود که ما در تهیه کشک بادمجان حتما گردو بکا... ادامه مطلب ...
کوفته تبریزی یکی از غذاهای مشهور ایران و متعلق به شهر تبریز است. انواع کوفته در نقاط مختلف خاورمیانه تهیه می شود و نقطه تمایز کوفته تبریزی بیبشتر در طرز تهیه مواد استفاده شده در آن است.در این غذا ا... ادامه مطلب ...